Tuesday, March 13, 2012

Wordless wednesday






posted from Bloggeroid

Sunday, March 11, 2012

Test guna blogaway



Sebelum ni guna apps bloggeroid. Kena banyak tahu coding. Malas nak cr n gali.. Sonyer try ni plak. Cam user friendly..

Boleh wat tulisan ader kaler... Tapi naper tak jadi ni?

Cuba wat link plak



Posted via Blogaway mrs g  plak 

Posted via Blogaway

My pinky moments



Tak pernah join contest cenggini. Sesajer nak cube. Hopefully ada rezeki...
Memang minat pink.. Masa mengandung first dulu nak anak pempuan sebab baju warna pink comel untuk anak pempuan. Tp anak first lelaki.. Sonyer tak dapatla beli baju pink yng comel-comel tu
Mengandung kali kedua tak beharap sangat anak pempuan.. Takut dapat boy lagi... Alhamdullilah masa bersalin dapat anak pempuan... Gembira sangat... Dapat belikan baju pink banyak-banyak... Hehhe.. Sonyer that my pinky moment.



Last but not least, think pink!!

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com  danSyokkahwin.Com"

posted from Bloggeroid

Saturday, March 10, 2012

Keputusan Badminton Seluruh England

Badminton
Nampaknya dato' lee chong wei perlu usaha keras untuk final nanti.. Go go dato'
Kalu korang ada kata- kata motivasi dan inspirasi untuk dato' bolelah join contest

posted from Bloggeroid

Avent uno



This is my dream... Many good review of this thing...

posted from Bloggeroid

Ikhlas

Reminder for myself

Bukan semua yang kita nak akan dapat.. So kena ikhlas
Balasan mayb bukan dari yang kita sangkakan... So kena ikhlas
Buat sesuatu untuk mengharapkan keredhaan allah.. Itulah ikhlas
Gembirakan orang lain kita akan mendapat kegembiraan juga dengan syarat ikhlas

Selamat memajukan diri!,

posted from Bloggeroid

Friday, March 9, 2012

Syahmi yang penyayang

Kelmarin balik umah bapak. Bapak wat makan-makan. Macam raya plak sebab lauk yang dihidangkan ialah kari ayam siap ade ketupat. Lepas penat makan... Sesi menidurkan aleesya. Abg, syahmi ngan bapak kuar gi minum kat mamak.. Masa diorang balik tu aleesya masih tido-tido ayam.. Pastu disebabkan dah malam, nak gi bilik air yang jauh sket kat umah bapak tu ajak la abang teman kan. Syahmi pulak dah ngantuk, stail dia tido kena nasyidkan dulu.. Nasyid jap pastu abang pesan kat syahmi "syahmi tengokkan adik kejap ye... Peluk adik biar adik tido.." kitorangpun ke bilik air... Balik dari bilik air tengok syahmi camni



Bestnye tgk syahmi camtu. Pandai jaga adik. Aalhamdulillah...

posted from Bloggeroid

Thursday, March 8, 2012

contest

rasa macam nak join contest nie. tapi tak der idea. ape nak buat ye yang berkaitan dengan pink nie? Ada idea tak? cuba korang join contest nie...

Tuesday, March 6, 2012

Kurang tido

Aleesya, nape tak tido nie? Mlm td kul 3.30 br tdo. Bangun kul 12.30 tgh hr smpai sekarang tido-tido ayam je. 2 minit tido pastu bangun sejam. Huargh!,, mama ngantukla aleesya. Tidola sayang.. Meh mama dodoikan yer...


posted from Bloggeroid

Monday, March 5, 2012

Sunday, March 4, 2012

Aleesya day's out

Have a try!


Berjalan jalan selepas pantang.
Bersama aleesya syahmi dan abang.
Memula gi kwsp uruskan pengeluaran sebab dah masuk skim pencen.
Gi bayar kereta kat klang. (jauh betul, tp ok gak dapat jenjalan)
Singgah jusco bukit raja
Makan mcd kat jj
Beli pool syahmi
Balik sebab nak singgah sekinchan nak beli benih tanaman.
Sekian jenjalan hari ini.


posted from Bloggeroid