Friday, February 1, 2013

kebaikan makan sne

Jika kita nak jadikan sesuatu itu tabiat kena amalkan dan lakukan dalam masa 40 hari. Bila dah jadi tabiat sonyer terus senang nak diamalkan. Maklumlah dah jadi tabiat kan. Bak kata orang tua tua "kalau dah jadi tabiat memang susah nak buang".

Sama la gak dengan makan sne. Jika nak dapatkan hasil takkan terus makan terus cantik. Terus sihat. Mesti ada usaha yang berterusan. Bukan mudah untuk dapatkan sesuatu.. Yer lah bukan ke tiada satu pun yang percuma dalam dunia ni.. Sonyer investment itu penting.. Sambil usaha kena gakla berdoa dan bertawakal.

Bukan mudah gak nak buat perubahan. Tapi tak mustahil.

Nak cantik? Boleh!!!!

Nak sihat? Boleh!!!

Ramai orang dah dapat kebaikan dari makan sne. Yang penting usaha ye! Dan juga kosisten!

Belum cuba belum tahu!

Jom like page ini untuk ketahui update tentang sne >>> SEKENDI SIHAT

Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

  1. hai, da lame ke ber belog? meh follow blog aku lak.jom

    ReplyDelete