Sunday, December 18, 2016

my life

Sebelum nak bergiat aktif semula dalam dunia blogging meh nak share dulu siapakah sebenarnya saya ni. Salam kenal kawan kawan alam maya.

Kalau ikutkan timeline pada blog ni saya start membuat post semasa awal mengandung dulu. Dulu saja saja nak catat sebagai dairi kononnya, Ada waktu rajin mengupdate ada masa pulak malas sehinggakan dibiarkan sepi je blog ni. 

sebagai permulaan nak bergiat aktif ni jom baca karangan diri saya dulu . hihi


inilah saya dan keluarga kecik yang kami ada. nampak tak berapa lama dah mula ada blog sampai ada anak tiga sekarang ni. Alhadulillah. ada suami, anak lelaki dan dua orang anak perempuan. 

lagi nak bagitahu apa ye? tak de idea pulak. hihi oklah tu je dulu

1 comment:


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete